h

Emile Roemer op 3 juni op bezoek in Leiden

26 mei 2015

Emile Roemer op 3 juni op bezoek in Leiden

Op 3 juni aanstaande komt SP-voorman Emile Roemer naar Leiden.
Hij zal daar, in de Burgerzaal van het stadhuis aan de Breestraat, zijn nieuwe boek met de titel 'Het kan wel' presenteren. Na afloop zal hij vragen uit het publiek beantwoorden. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. 

Ook zal er gelegenheid zijn het boek te kopen. De toegang is gratis en iedereen is welkom.
Mensen met een beperking kunnen via de ingang Stadhuisplein naar binnen. Hoofdingang van de avond is aan de Breestraat.

Sinds Emile Roemer in 2010 SP-partijleider werd heeft hij tientallen werkbezoeken afgelegd in binnen- en buitenland. Daarbij ontmoette hij inspirerende mensen met goede ideeën. Een selectie van die werkbezoeken is nu gebundeld in zijn nieuwe boek 'Het kan wel, tussen Binnenhof en buitenwereld'.

Roemer ontmoet politieke prominenten als oud-president Lula da Silva in Brazilië, bezoekt activisten in de Verenigde Staten en vluchtelingen in Somalië. Maar hij bezoekt bijvoorbeeld ook Nederlandse bedrijven die nieuwe werknemers nog wel een vast contract aanbieden of een zorgcentrum dat weigert te fuseren omdat het slecht is voor de bewoners.

Roemer: "Het is geen verkapt verkiezingsprogramma. Het is vooral politiek voor de mensen thuis. Boekje gewoon meenemen naar het strand en lekker lezen".

U bent hier