h

12 september: doe mee met de grote demonstratie Red de Zorg!

5 september 2015

12 september: doe mee met de grote demonstratie Red de Zorg!

Over één week, op zaterdag 12 september, vindt in Amsterdam het grote FNV-protest tegen de afbraak van de zorg plaats. We roepen alle Leidse SP'ers op mee te gaan. De FNV zorgt voor het vervoer op die dag per trein. U kunt zich opgeven bij www.fnvvoorzorg.nl voor gratis vervoer. We zijn van plan om als SP Leiden zoveel mogelijk samen  te gaan. Hiervoor krijgen alle leden nog een mail, maar deze informatie zal ook op de site te vinden zijn.

De vakbond zet een extra tandje bij door op het vlak van publiciteit flink uit te pakken. De lijst van bekende Nederlanders die met het protest sympathiseren is indrukwekkend. Alles wijst er dan ook op dat de opkomst groot zal zijn en dat de regering rond Prinsjesdag een behoorlijke tik op de vingers zal krijgen.

Het spreek dan ook voor zich dat onze afdelingen en ook de landelijke partij alles uit de kast zullen halen om het zorgprotest kracht bij te zetten. Omroep MAX, de landelijke Cliëntenraad en regionale belangenverenigingen ondersteunen het protest.

Meer informatie: Ries van Walraven, raadslid Zorg, ries.vanwalraven@planet.nl, tel 06-57756366

U bent hier