h

SP komt op voor hospice

2 oktober 2016

SP komt op voor hospice

Op 29 september stelde Ries van Walraven vragen in de gemeenteraad over de belastingaanslag voor hospice Issoria. Uit het antwoord van de wethouder Financiën, Marleen Damen, bleek dat er geen wettelijke mogelijkheden zijn voor de gemeente om de heffing kwijt te schelden. SP, D66 en VVD gaan nu het College vragen alle hospices in Leiden te ondersteunen met een subsidie.

Ries van Walraven: "Ik was teleurgesteld over het antwoord van het College. Ik had eigenlijk gehoopt dat het zelf al met een idee zou komen. Maar gelukkig is in dit geval ook de VVD voor een subsidie en hebben we een meerderheid in de Raad hiervoor. Ik denk het uiteindelijk wel goed komt."

 

Voor meer informatie: e-mail ries.vanwalraven@planet.nl of telefoon 06-57756366

U bent hier