h

De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 is begonnen!

25 april 2017

De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 is begonnen!

Foto: Joos Bronsgeest

Op 22 april is tijdens een conferentie het officiële startschot gelost voor een druk en actief campagnejaar richting de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Vrijwel alle SP afdelingen uit Zuid-Holland waren aanwezig in Scheltema in Leiden. Het hoofddoel van de SP voor het komende jaar is om met minstens 1 miljoen Nederlanders in gesprek te gaan. Ook in Leiden gaan we dus actief contact zoeken.

Waarom in gesprek gaan? Omdat dit dé manier is om erachter te komen wat er werkelijk leeft in stad en buurt. Hoe beleven en ervaren de Leidenaren hun leefomgeving? Zijn er ergernissen of zorgen? Zijn de Leidenaren het wel of niet eens met eventuele ontwikkelingsplannen voor hun buurt? Wat vinden ze van zaken die de hele stad aangaan? Dat wil de SP Leiden weten en niet alleen dat! Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de Leidenaren zich zo aangesproken voelen dat zij zelf acties op touw gaan zetten?

 

De komende periode gaat SP Leiden inventariseren welke speerpunten alle aandacht verdienen en een flinke actie waard zijn. En dat doen we niet alleen! In mei gaan we huiskamergesprekken organiseren en in juni volgen er inventarisatieavonden in ons partijpand De SPeer, waarbij elke Leidenaar van harte welkom is met zijn inbreng. Waar moet absoluut actie voor gevoerd worden? Wat kan in de buurt absoluut niet door de beugel? Op deze avonden wordt ook uitleg gegeven over de SP-aanpak bij problemen: niet voor de mensen, maar met de mensen. 

 

Hou daarom sociale media, Facebook en Twitter, mailbox en brievenbus in de gaten, want via deze kanalen zullen we u op de hoogte houden van onze activiteiten!

U bent hier