h

SP op de markt voor Doelensteeg-bewoners

15 juli 2017

SP op de markt voor Doelensteeg-bewoners

Foto: SP

De SP staat vaker op de markt, ook buiten het verkiezingsseizoen om. Zo houdt de SP de vinger aan de pols. Vandaag stond de SP op de markt met een speciaal thema: om de bewoners van de Doelensteeg, die het onprettige vooruitzicht hebben hun huis uit te moeten omdat de universiteit juist op die plek wil uitbreiden, een hart onder de riem te steken.

Raadsleden Han Dirks, Antoine Theeuwen en Natalie Wanga waren prominent aanwezig om de Leidenaren te laten weten dat de SP vierkant achter de bewoners staat.

Foto: SP

Foto: SP

Enkele bewoners van de Doelensteeg kwamen kijken naar de folderactie, zie foto boven dit stukje.

Maar diverse voorbijgangers konden ook andere problemen kwijt bij de SP'ers.

Foto: SP

Zo was daar een man uit Gouda (niet op de foto), die door privéproblemen rond zijn zieke dochtertje zijn werk dreigt kwijt te raken. De SP'ers boden een luisterend oor en konden de man verwijzen naar de hulpdienst die ook juridisch advies geeft. Daarnaast meldden mensen uit de Leidse regio zich die het probleem van de Doelensteeg-bewoners herkenden en zelf in een vergelijkbare situatie zaten.

De sponsjes konden weer op veel belangstelling rekenen en ook de ballonnen vonden hun weg naar vele kinderpolsjes, zelf een enkele volwassene wilde er een.

Graag tot ziens bij een volgende marktkraam!

U bent hier