h

Antoine Theeuwen voorgedragen als lijsttrekker: "In Leiden houden we het sociaal!"

23 oktober 2017

Antoine Theeuwen voorgedragen als lijsttrekker: "In Leiden houden we het sociaal!"

Foto: Robbert Steenbergen

Het bestuur van de SP Leiden draagt Antoine Theeuwen voor als lijsttrekker voor de partij voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Op 8 november stemt de Algemene Ledenvergadering van de SP Leiden over zijn voordracht.
Antoine heeft veel ervaring in de Leidse politiek. Hij was van 2006 tot 2014 al fractievoorzitter, daarna was hij actief als als vervangend raadslid en als duollid.

Theeuwen: “Ik heb er enorm veel zin in om de nieuwe lijst te trekken. Ik denk ook dat het hard nodig is dat de SP in Leiden een flink stempel op de politiek blijft drukken. Den Haag is nu rechts en liberaal, in Leiden houden we het sociaal!”
“We willen in Leiden doorgaan met het organiseren van zorg en welzijn vanuit de menselijke maat. Dus vertrouwd en dichtbij, met zo min mogelijk bureaucratie.”
“Wat de komende periode nog belangrijker wordt dan het nu al is zijn  betaalbare woningen. Tegelijk willen we ervoor zorgen dat er genoeg ruimte is voor stadsnatuur en de duurzaamheid van woningen en wijken.”
“Leiden is een sociale stad waar veel mensen bereid zijn elkaar te helpen. Daar moeten we trots op zijn en dat moeten we ondersteunen!”

Luister hier naar het interview dat Sleutelstad.nl hield met Antoine.

Foto: Robert van Steenbergen

U bent hier