h

Leidsch Debat in de Marekerk

9 maart 2018

Leidsch Debat in de Marekerk

Afgelopen dinsdag deed lijsttrekker Antoine Theeuwen mee aan het Leidsch Debat, georganiseerd door een aantal studieverenigingen in Leiden. Hier kwam een aantal belangrijke onderwerpen aan de orde, zoals de woningbouw, het aantal auto's in de binnenstad en duurzaamheid.

Antoine gaf aan dat de SP een groot voorstander is van het flink bij bouwen van sociale huurwoningen zodat studenten, starters en mensen met een minder dikke portemonnee ook meer plek krijgen in de stad.

Ook gaf hij aan dat de SP op duurzaamheid al tal van initiatieven heeft ondersteund en ook vooral dat samen met de bewoners heeft gedaan. Als laatste gaf de SP aan voor een autoluwe binnenstad waarin er ruim baan is voor de fietsers in Leiden. Leiden moet fietsstad nummer 1 worden!

U bent hier