h

LSF debat woensdag 7 maart

9 maart 2018

LSF debat woensdag 7 maart

Foto: SP

Woensdag deed duoraadslid Thomas van Halm namens de SP mee aan het sportdebat, georganiseerd door Topsport Leiden en de LSF. Hier kwam een aantal sportonderwerpen ter sprake, zoals het sportareaal, de investeringen in de sportaccommodaties en de behoefte in de stad aan ongebonden sport.

Thomas gaf aan dat de SP zich sterk wil maken om sport mogelijk te maken voor alle Leidenaren, hierbij hoort betaalbare sport en genoeg verschillende voorzieningen zodat iedereen de sport kan doen die zij of hij wilt. Niet alleen dàt is belangrijk, maar ook de duurzaamheid bij het bouwen van de nieuwe projecten speelt een hoofdrol voor de SP. Zoveel mogelijk grasvelden ten koste van kunstgras is daarbij belangrijk. Als laatste punt vond de SP het belangrijk dat het sociaal domein en de sport meer met elkaar moeten worden gecombineerd. De verenigingen hebben een belangrijke maatschappelijke functie en dat moet meer worden erkend!

U bent hier