h

SP Leiden bezoekt de Horsten

9 december 2018

SP Leiden bezoekt de Horsten

Foto: SP

Gisteren is de SP Leiden langs de deuren gegaan bij de Horsten in de Merenwijk. We hebben hier de bewoners een kerstkaart aangeboden om te vieren dat ze niet in de kou komen te zitten.

Woningcorporatie Portaal was namelijk van plan om midden in de winter de verwarmingen van de Horsten, drie flats in de Merenwijk, te vervangen. Hoewel het natuurlijk goed is dat noodzakelijk onderhoud wordt gepleegd, was de timing hiervan heel problematisch. Doordat het niet mogelijk was om de verwarmingen gefaseerd af te sluiten, zouden de bewoners midden in de winter ruim een week zonder verwarming komen te zitten. De bewonerscommissie van de Reigershorst, één van de drie flats, is hier samen met de SP in actie tegen gekomen. En met succes. Het onderhoud is namelijk uitgesteld naar de lente. Om dit te vieren is de SP Leiden gisteren langs de Horsten gegaan om alle bewoners door middel van een kerstkaart warme feestdagen toe te wensen.

Heeft u ook problemen met uw woningcorporatie, bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud? Neem dan contact met ons op via leiden@sp.nl of 071-5215130.

U bent hier