h

Thema-avond met Leidse SP-fractie over Jeugd, Zorg & Welzijn

26 juni 2019

Thema-avond met Leidse SP-fractie over Jeugd, Zorg & Welzijn

Foto: SP

Op vrijdag 28 juni 2019 organiseert de Leidse SP een thema-avond met raadslid Ries van Walraven.
Zij zal vertellen over haar werk als gemeenteraadslid en ingaan op de politieke ontwikkelingen op het gebied van Jeugd, Zorg en Welzijn. Het Leidse college van D66, GroenLinks en PvdA wil op deze terreinen de dienstverlening gaan aanbesteden. De SP is fel tegenstander van aanbesteden en marktwerking. Reden genoeg om het te hebben over de alternatieven van de SP!

Ries van Walraven zal tijdens de thema-avond vertellen wat het gevolg is deze toekomstige aanbestedingsronde, voor de mensen in Leiden die zorg en ondersteuning nodig hebben, maar ook voor de organisaties die het werk leveren en hun werknemers. Bovendien zal Ries aangeven hoe het ook anders kan.
Ries van Walraven, woordvoeder Jeugd, Zorg en Welzijn: "De organisaties in Leiden die ontzettend goede dingen doen voor de mensen worden weggezet als conservatieve instellingen die niet willen veranderen en niet met hun tijd meegaan. Door de aanbestedingen wordt alles beter! Er wordt een beeld neergezet van 75 organisaties die al jaren bestaan en zomaar wat doen."
De thema-avond is vrij toegankelijk voor leden van de SP en andere belangstellenden.

Locatie: SP-afdelingspand De SPeer, Marnixstraat 18, 2316 EN te Leiden.
Datum: vrijdag 28 juni 2019.
Tijd: start om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur).

U bent hier