h

Bijeenkomst Leidse woonbootbewoners

6 november 2021

Bijeenkomst Leidse woonbootbewoners

Foto: Zairon

De Leidse SP organiseert in samenwerking met het Landelijk Woonboot Overleg een avond over woonbootbeleid in Leiden. Op vrijdag 12 november zal in het pand van de SP op de Marnixstraat 18 de bijeenkomst plaatsvinden. De avond begint om 20:00 uur en inloop kan vanaf 19:30. Doel van de avond is te komen tot suggesties ter verbetering van het beleid voor woonboten in Leiden waarbij we het graag willen hebben over oa:

- Het ligplaatsenbeleid in Leiden en het uitblijven van nieuwe ligplaatsen voor woonboten

- Mogelijkheden ter verbetering van de rechtszekerheid van woonbootbewoners

- Problemen met de gemeente en hoe daar mee om te gaan

- Handhaving op het water ter voorkomen van overlast

- Het verbeteren van de inspraak en participatie van woonbootbewoners tav gemeentebeleid

- Onderwerpen die door de aanwezigen nog ter tafel worden gebracht

Iedereen die geïnteresseerd is van harte welkom, wij vragen wel vanuit het oogpunt van solidariteit en gezondheid dat aanwezigen een mondkapje dragen en een QR code kunnen laten zien. Als u corona gerelateerde klachten heeft verzoeken wij u niet te komen, maar om telefonisch contact op te nemen met de SP.

 

Meer informatie verkrijgbaar bij: Antoine Theeuwen, 0642475107 / 071-5215130

Reactie toevoegen

U bent hier