h

Politiek Café over Heel de Mens

28 september 2022

Politiek Café over Heel de Mens

Foto: Robert Steenbergen

De beginselen van de SP staan als een huis. Toch is het beginselprogramma Heel de mens uit 1999 het afgelopen jaar enigszins aangepast door de leden van de partij. Zo is het wat ‘opgefrist’ en meer toegesneden op de huidige tijd. Misschien hebt u zelf meegewerkt aan de actualisering van Heel de mens door de ledenenquêtes in te vullen of de uitkomsten daarvan te bespreken in de afdeling of de regio.

Onze afdelingsvoorzitter Han Dirks maakte samen met onder meer Anne-Marie Mineur en Ronald van Raak deel uit van de commissie Evaluatie Heel de Mens. Op vrijdag 30 september komt hij ons graag vertellen hoe en waarom ons beginselprogramma bij de tijd is gebracht. Als altijd is er ruimte voor discussie en de bekende gezellige borrel na  afloop.

Vrijdag 30 september, 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)

Partijpand De SPeer van SP Leiden, Marnixstraat 18, Leiden

Reactie toevoegen

U bent hier