h

SP Leiden steunt inzameling hulpgoederen Turkse Zelforganisaties

12 februari 2023

SP Leiden steunt inzameling hulpgoederen Turkse Zelforganisaties

Foto: SP

Turkije en Syrië zijn getroffen door aardbevingen. Hierdoor zijn heel veel mensen getroffen, die nu afhankelijk zijn van hulp en ondersteuning. De Turkse Zelforganisaties in Leiden zijn gestart met een initiatief om zoveel mogelijk spullen in te zamelen, ten bate van de slachtoffers van de aardbevingen. De Leidse SP ondersteunt dit initiatief van harte en nodigt u van harte uit om bij te dragen aan de inzameling. Dat kan op verschillende locaties in Leiden.

De volgende spullen worden ingezameld, zie voor de locaties bijgevoegde flyer: EHBO dozen, generatoren, slaapzakken, tenten, luiers, maandverband, elektrische verwarming, jaals

Reactie toevoegen

U bent hier