h

HOUD VLIETLAND GROEN EN OPEN, DEMONSTRATIE 12 MAART

8 maart 2023

HOUD VLIETLAND GROEN EN OPEN, DEMONSTRATIE 12 MAART

Foto: SP

“Vlietland moet groen en open blijven!” Met die boodschap organiseert GroenLinks samen met SP, Water Natuurlijk, Vrienden van Vlietland en Burgerinitiatief Vlietland en met steun van de PvdA op zondagmiddag 12 maart een demonstratieve optocht in Vlietland-Noord. Regionale politici zullen bij de demonstratie aanwezig zijn om hun steun uit te spreken.

Vanuit Leidschendam Voorburg vertrekt een fietstocht. Vanuit Voorschoten, Leiden en andere omliggende gemeenten wordt gelopen vanaf de blauwe (fiets)brug in Voorschoten. Daar verzamelen we om 14.45 uur.

De demonstratie start om 15.00 uur op het veld bij de verhoging langs het Karperpad. De organisatie roept iedereen die Vlietland groen en open wil houden op om zich bij de demonstratie aan te sluiten.

“Het plan om recreatiewoningen te bouwen is niet meer van deze tijd. Vlietland is een open en groen recreatie gebied voor velen. Voor mensen met minder te besteden is Vlietland de plek om buiten te zijn. De SP wil niet dat slechts enkelen, alleen de mensen die een luxe recreatiewoning kunnen betalen, naar Vlietkant kunnen gaan.” Vlietland is er voor iedereen !

Meer informatie bij Ed van der Schaft, SP Leidschendam-Voorburg

0642 071 081

Reactie toevoegen

U bent hier