h

SSL mag blijven op Haagwegterrein!

4 december 2006

SSL mag blijven op Haagwegterrein!

logo SSLWethouder Steegh (GL) heeft in een brief aan de gemeenteraad laten weten dat hij bezig is een contract te sluiten met de eigenaar van de grond, de aan de NS geliëerde projectontwikkelaar La Linea, waarin staat dat het enorm succesvolle park- and ride-terrein aan de Haagweg nog ten minste 4 jaar mag blijven zitten. De wethouder kreeg van alle partijen complimenten voor het bereikte resultaat.

Ondertussen zal het bouwplan voor het gebied verder worden uitgewerkt. Begin volgend jaar komt de parkeernotitie, en dan zal worden bezien of het een goed idee is om ook na die tijd de SSL daar te behouden, en met hoeveel parkeerplaatsen. Dat hangt ervan af hoe een eventuele Morspoortgarage eruit gaat zien, en of de Morsweg afgesloten zal worden voor doorgaand verkeer.

Zie ook de vorige episode van het SSL-verhaal
Meer informatie: raadslid Julian van der Kraats, jvdkraats.sp@gmail.com

U bent hier