h

Komende dinsdag: Evaluatie Woonvisie

18 mei 2008

Komende dinsdag: Evaluatie Woonvisie

Komende dinsdag zal de raadscommissie Ruimte & Bereikbaarheid discussiëren over de "Evaluatie van de Woonvisie". De SP nodigt u uit om daarbij aanwezig te zijn. Voorafgaand aan de discussie is is er een korte thema-bijeenkomst met SP-raadslid Louk Rademaker. U bent welkom om negen uur in het Huis van de Raad (Breestraat 70) of om 22 uur in het Stadhuis. Lees hier het programma of download alle achtergrondinformatie, waaronder het Woningonderzoek Nederland 2006.

21:00u. Verzamelen in het "Huis van de Raad", op de Breestraat 70. Daar zullen we het hebben over de voortgang van de Portaalactie (20 min) en een voorbespreking van de evaluatie van de Woonvisie (20 min).
21:40u. Verplaatsen naar het Stadhuis, waar in de raadszaal een vergadering bezig is.
22:00u. Het debat over de Evaluatie van de Woonvisie begint in de raadszaal.

Inhoudelijke bijdrage van de SP aan de Evaluatie Woonvisie
Kernpublicatie WoON2006
Meer informatie: Louk Rademaker, 06-25563389, lrademaker@tomaatnet.nl

U bent hier