h

Wethouder doet niks tegen ontsporen zorgveiling

28 januari 2010

Wethouder doet niks tegen ontsporen zorgveiling

Roos van Gelderen SP LeidenEerder berichtte de SP erover dat de gevolgen van de zorgveiling zich nu flink beginnen te laten voelen. In de raadsvergadering van vanavond vroeg de SP aan wethouder Gerda van den Berg (PvdA) of zij het probleem onderkende, en wat ze eraan zou willen gaan doen. Helaas kwam de wethouder niet verder dan te zeggen dat ze “gaat kijken hoe het zich ontwikkelt”, en dat het allemaal wel meeviel. SP-raadslid Roos van Gelderen: “De wethouder blijft haar kop in het zand steken, terwijl steeds meer mensen hun vertrouwde hulp kwijtraken en thuiszorgorganisaties in de problemen komen. Blijkbaar is dit voor wethouder Van den Berg niet belangrijk. Het is hoog tijd voor een socialer bestuur.”

Zie ook dit eerdere artikel.
Meer informatie: Roos van Gelderen, roosvangelderen@gmail.com, tel 071-5126613

U bent hier