h

De RijnGouweLijn is te stoppen; de SP in actie

1 maart 2010

De RijnGouweLijn is te stoppen; de SP in actie

Vanochtend stond de SP al vroeg bij het Centraal Station in Leiden om flyers uit te delen over de RijnGouweLijn (RGL). Demonstratief spelde SP-raadslid Eva de Bakker en SP-statenlid Harre van der Nat de woorden RGL NEE met munten. “Leiden moet flink bezuinigen de komende tijd en wij hebben een goede oplossing,” aldus SP-verkeersvoerder Julian van der Kraats. “De RGL kost Leiden 38 miljoen euro terwijl een overweldigende meerderheid van de bevolking heeft gezegd geen RGL door de stad te willen. Bovendien zijn er plannen voor een extra weg, de Ringweg Oost. Dat kost de belastingbetaler nog eens 165 miljoen euro! De RGL is nog steeds te stoppen.”
RijnGouweLijn Nee, Stem SP!
De SP in alle vroegte voor het station in Leiden.

“Wilt u ook dat Leiden die 200 miljoen wel beter kan besteden?” aldus Van der Kraats, “Dan moet u op woensdag SP stemmen. Onze oplossingen om Leiden bereikbaar te maken zijn niet alleen goedkoper, ze zijn ook sneller te realiseren.”

Wat kan je doen met 500 miljoen? (Nieuwsbericht 25 februari 2010)
Meer informatie: Julian van der Kraats, jvdkraats.sp@gmail.com, tel 06-15042822

U bent hier