h

Steun uit Leiden voor regionaal OV-plan

3 juni 2012

Steun uit Leiden voor regionaal OV-plan

Ten tijde van het referendum over de RijnGouweLijn was de SP de enige partij die ook alternatieven voor het tramproject aandroeg. Zo wilde de SP geen RijnGouweLijn maar vrije busbanen en vier keer per uur een trein naar Utrecht. Het grootste deel van die SP-alternatieven is nu overgenomen door de provincie Zuid-Holland en de gemeente Leiden. SP-raadslid Julian van der Kraats: “Zo zie je maar weer wat je kan bereiken als je niet begint met de oplossing, zoals bij de RGL, maar met het probleem of het doel, te weten zorgen voor meer OV-reizigers.”

Donderdagavond laat stemde de Leidse gemeenteraad unaniem in met de nieuwe plannen voor het regionaal openbaar vervoer. Een gedetailleerd overzicht van de plannen kunt u hier vinden.

De infopagina over de RijnGouweLijn uit 2007
Enorme verbeteringen openbaar vervoer Leiden en omstreken!, Nieuwsbericht dinsdag 15 mei
Julian van der Kraats, jvdkraats.sp@gmail.com, tel 06-15042822

U bent hier