h

Manifestatie tegen jachthaven op zondag 6 juni

30 mei 2010

Manifestatie tegen jachthaven op zondag 6 juni

Aanstaande zondag is een grote manifestatie met live muziek tegen de geplande jachthaven in de Broek- en Simontjespolder. De manifestatie begint om 11.30u in de polder, aan het eind van de Broekweg bij het Joppepad. Het is belangrijk dat er veel mensen zijn, zodat de politiek in de gemeente Teylingen en in de provincie Zuid-Holland de boodschap luid en duidelijk doorkrijgt: geen jachthaven in de Broek- en Simontjespolder!

Op initiatief van de SP heeft de gemeente Leiden al laten weten de Broek- en Simontjespolder groen te willen houden.

Zie ook dit eerdere artikel en de website stopjachthaven.nl
Meer informatie: Antoine Theeuwen, antoine.theeuwen@gmail.com, tel 071-5215130

U bent hier