h

Nieuws van de afdeling

22 oktober 2018

Project JA Statushouders genomineerd voor ESF award

Foto: SP

Het project JA Statushouders is genomineerd voor de ESF (Europees Sociaal Fonds) award. Dit project,  dat is opgestart in de vorige collegeperiode door (oud)wethouder Roos van Gelderen, geeft statushouders een betere kans om te integreren in onze maatschappij.

Lees verder
18 oktober 2018

SP Leiden wil meer ambitie in bestrijding omgevingslawaai

Op 18 oktober werd in de raad het Actieplan Omgevingslawaai 2018-2023 vastgesteld. In dit plan worden de geluidsnormen voor Leiden bepaald. Uit dit plan spreekt te weinig ambitie.

Lees verder
18 oktober 2018

Politiek Café SP Leiden over gezonde lucht

Op 19 oktober om 20.00 uur zal Bram van Liere van Milieudefensie spreken over de luchtkwaliteit van Nederland. De avond vindt plaats in het pand van de SP aan de Marnixstraat 18 in Leiden. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Lees verder
29 september 2018

SP Leiden helpt in Leiden-Noord

Foto: Wijkbeheerder

Zaterdag 22 september was de Leidse SP actief in Leiden-Noord. In het kader van burendag hielpen de SP’ers de wijkbeheerder en actieve buurtgenoten. Het doel? Het straatvuil in de goten, bermen en op de stoep opruimen.

Lees verder
21 september 2018

Leidse SP op werkbezoek bij politie

Afgelopen donderdag nam de SP Leiden deel aan een werkbezoek bij de politie. Het bezoek, waar bijna alle partijen aan deelnamen, vond plaats in het bureau aan de Langegracht.

Lees verder
18 september 2018

Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid

Foto: SP Leiden

Afgelopen zaterdag is een delegatie van de fractie, het bestuur en een aantal leden van de SP Leiden naar de manifestatie 'Tijd voor Rechtvaardigheid' in Rotterdam gegaan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier