h

Nieuws uit 2017

23 december 2017

SP Leiden presenteert ambitieuze kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen

Vandaag maakt de SP Leiden haar kandidaten bekend voor de Leidse gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. De lijst wordt aangevoerd door de ervaren Antoine Theeuwen.

Lees verder
20 december 2017

Subsidie wijkinitiatieven verlengd tot eind 2018!

Het kerstcadeau voor onze stad is al op 19 december uitgepakt! De raad van de gemeente Leiden is namelijk op die avond akkoord gegaan met verlenging van de subsidies voor het verbeteren van de leefbaarheid van wijken en wijkinitiatieven.

Lees verder
13 december 2017

SP Leiden dankt Emile Roemer voor zijn enorme inzet

Foto: SP

Bestuur en fractie van SP Leiden hebben geëmotioneerd gereageerd op het vertrek van Emile Roemer.

Lees verder
12 december 2017

SP Leiden steunt onderwijsstaking

Foto: SP

Leidse SP'ers gingen vandaag twee scholen langs om het stakend personeel te steunen. Deze keer gingen ze naar de Marelandschool en De Viersprong. De aanwezige docenten reageerden verbaasd en verheugd toen ze door lijsttrekker Antoine Theeuwen een vlaai kregen aangeboden.

Lees verder
12 december 2017

SP op buurtonderzoek in Hoge Mors

Foto: SP

Afgelopen zaterdag was de SP opnieuw in de Hoge Mors voor buurtonderzoek. Dit keer werd de flat aan de Topaaslaan bezocht, en werd bewoners gevraagd naar hun mening over hun woning en de buurt.

Lees verder
5 december 2017

SP en PvdA: schriftelijke vragen na incident met geisers Valkenhorst

Foto: Han Dirks

De Leidse fracties van SP en PvdA zijn geschrokken van het incident aan de Valkenhorst, waarbij bewoners zijn geëvacueerd vanwege een te hoge concentratie koolmonoxide in de woningen door oude geisers.

Lees verder

Pagina's

U bent hier