h

Nieuws uit 2015

24 december 2015

SP Leiden solidair met medewerkers V&D

Foto: SP

Op 24 december stapte de Leidse SP V&D binnen om de medewerkers een taart aan te bieden. Bestuursleden en raadsleden wilden op deze manier hun medeleven betuigen met de medewerkers van het bedrijf dat waarschijnlijk failliet gaat. Ries van Walraven, raadslid: " De mensen waren blij met deze attentie. Ze vonden het fijn dat er anderen zijn die aan hen denken. We hebben gezegd dat we met ze meeleven en dat we hopen dat V&D niet weggaat uit Leiden. "

Lees verder
24 december 2015

Gré van Houten onderscheiden met Zilveren Tomaat

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 18 december is aan Gré van Houten-de Vos door de Leidse SP de Zilveren Tomaat toegekend. Gré heeft 15 jaar lang de Tribunevouwploeg geleid en daarnaast ook zelf vele Tribunes bezorgd.

Lees verder
17 december 2015

SP op de markt afgelopen zaterdag

De SP had haar vaak terugkerende kraampje dit keer op de kruising van de Haarlemmerstraat en de Lange Mare staan.

Lees verder
16 december 2015

SP, VVD, PvdA en GroenLinks slaan handen ineen voor Stichting Leiden Helpt

Afgelopen zondag brak er bij de buren van 'Stichting Leiden Helpt' brand uit. Deze Stichting helpt mensen met een laag inkomen. VVD, PvdA, GroenLinks en de SP dragen deze stichting een warm hart toe.

Lees verder
4 december 2015

SP, CDA en buurtbewoners gezamenlijk in actie tegen sloopplannen De Kooi

Op de site van Sleutelstad.nl was het al aangekondigd: vanmiddag trokken de SP, het CDA en diverse buurtbewoners samen van deur tot deur om de bewoners naar hun mening te vragen. Ook Sleutelstad Radio was erbij.

Lees verder
3 december 2015

Leiden voorbeeldgemeente bij uitvoering Wmo

Uit het rapport 'Vinger aan de pols' door de ANBO, de belangenorganisatie voor senioren, van 1 november 2015 blijkt dat Leiden één van de vier gemeenten in Nederland is die het goed doen bij de uitvoering van de Wmo. Leiden houdt rekening met de situatie van de inwoners. Ries van Walraven, SP-raadslid Zorg en Welzijn: "We zijn hier enorm blij mee. Onze wethouder, Roos van Gelderen, heeft hier ongelooflijk hard aan gewerkt. Het is goed dat we ook mensen met een smalle beurs de zorg kunnen geven die ze nodig hebben!"

Lees verder

Pagina's

U bent hier