h

Nieuws uit 2004

19 november 2004

Leids politiek-cultureel café Wittebrood

Het Leids politiek-cultureel café Wittebrood opent op zondagmiddag 28 november voor de derde keer zijn deuren en presenteert een veelzijdig evenement met als belangrijk thema: ‘Hoe staat het met de integratie in Leiden?’. Een informatief, cultureel, amusant en actueel programma over zaken die Leidenaren bezig houden.

Lees verder
19 november 2004

SfeerSpeer 2

Op vrijdagavond 26 november is er voor de tweede keer weer SfeerSPeer, het trefpunt voor iedereen die wat wil weten over de SP. Na de eerste succesvolle avond met het Eerste Kamerlid voor de SP: Ronald van Raak, nu het vervolg met het volgende programma: Old meets Young, Young meets Old

Lees verder
16 oktober 2004

SfeerSPeer

Ben jij jong en wil je wel eens een oude SP-er ontmoeten? Ben jij rijk en wil je wel eens kennis maken met een arme SP-er? Woon je in Gouda en wil je wel eens weten hoe een Alphense SP-er eruit ziet? Of ben je vrouw en wil je wel eens een mannelijke SP-er tegen het lijf lopen? Of misschien ben je wel blank en wil je eens een zwarte SP-er spreken. Maar waarschijnlijk wil je gewoon eens gezellige een avondje uit met leuke mensen. Dan ligt hier je kans.

Lees verder
6 september 2004

Gemeentelijk inschrijfpunt voor integratie op basisscholen

Dinsdag 7 september zullen de leden van de commissie OC, Onderwijs en Cultuur, een nieuwe nota ontvangen van de Leidse SP-fractie. Hierin presenteert de fractie een doeltreffend plan om de segregatie in het Leidse basisonderwijs tegen te gaan.

Lees verder
6 september 2004

Op weg naar Gemengde scholen: Rapport

Inhoudsopgave:
1. Inleiding
2. De cijfers
3. Beleid en Mechanismen
4. Voorbeelden
5. Voorstel

Lees verder
24 augustus 2004

Leidse SP fractie vraagt om opheldering rond de Leidse sociale woningbouw

De situatie rond de sociale woningbouw in Leiden heeft altijd de volle attentie van de SP fractie gehad. Eerder al heeft de fractie daar, o.a. door middel van schriftelijke vragen, aandacht voor gevraagd. Met toenemende verontrusting heeft de SP kennis genomen van berichten in het Leids Dagblad van zaterdag 21/8 en maandag 23/8 j.l. waarin wordt aangegeven dat de sociale woningbouw achter ligt op schema.

Lees verder

Pagina's

U bent hier