h

Nieuws, februari 2017

22 februari 2017

Schaatsen op ijs in plaats van skeeleren op beton

De Leidse SP heeft schriftelijke vragen gesteld aan het Leidse college over de plannen van de Warmondse IJsclub om in de gemeente Teylingen een nieuwe skeelerbaan aan te leggen ter waarde van 3 ton.

Lees verder
12 februari 2017

Veel te doen om mogelijke verplaatsing busstation

Al in 2012 besloot de toenmalige gemeenteraad dat het goed zou zijn om het gebied rond het Centraal Station opnieuw te ontwikkelen. De planning was dat de gemeenteraad een dezer dagen een besluit zou nemen om verschillende ideeën verder uit te werken. Maar onlangs besloot het college om toch nog meer tijd uit te trekken voor het uitwerken van alle mogelijke opties, omdat er in de stad nog zo veel vragen en zorgen leefden. SP-verkeerswoordvoerder Julian van der Kraats: “Met zulke grote ideeën moet je heel zorgvuldig te werk gaan. We vinden het daarom goed dat het college nog extra tijd uittrekt om alle opties verder uit te werken”.

Lees verder
7 februari 2017

Gedoe over bouw nieuwe ijshal Leiden

Het is veel Leidenaren de laatste weken niet ontgaan, de berichten over het niet doorgaan van de bouw van een nieuwe ijshal in Leiden. Het is gelukkig nog lang niet zover, maar vlekkeloos is het proces tot nu toe niet verlopen.

Lees verder
2 februari 2017

Studentenhotel, vloek of zegen?

Dat het voor studenten nog lastig kan zijn om huisvesting te vinden is bekend. Het kan helemaal ingewikkeld zijn als je een buitenlandse student bent en voor een jaar onderdak nodig hebt.

Lees verder

U bent hier